ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

<< ΠΙΣΩ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε γιορτή στον εσωτερικό χώρο του σχολείου μας. Ακούστηκαν ποιήματα από μαθητές και του Γυμνασίου και του Λυκείου Χώρας Σφακίων, καθώς επίσης και τραγούδια για την επέτειο του ΟΧΙ από τη χορωδία του σχολείου. Η γιορτή είχε διάρκεια γύρω στη μία ώρα.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε παρέλαση των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου Χώρας Σφακίων στη Χώρα Σφακίων και στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνου στο ηρώο που βρίσκεται κοντά στο ιατρείο της Χώρας Σφακίων. Παρευρίσκονταν καθηγητές και του Γυμνασίου και του Λυκείου Χώρας Σφακίων, καθώς επίσης και φορείς του Δήμου.

 

ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή16 Νοεμβρίου 2007 πραγματοποιήθηκε γιορτή στον εσωτερικό χώρο του σχολείου μας. Ακούστηκαν ποιήματα από μαθητές και του Γυμνασίου και του Λυκείου Χώρας Σφακίων, καθώς επίσης και τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου. Επίσης, έγινε και βιντεοπροβολή για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.  Η γιορτή είχε διάρκεια γύρω στη μία ώρα και τα παιδιά παρακολουθούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής με αμείωτο ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2008 πραγματοποιήθηκε γιορτή στον εσωτερικό χώρο του σχολείου μας. Ακούστηκαν ποιήματα από μαθητές και του Γυμνασίου και του Λυκείου Χώρας Σφακίων, καθώς επίσης και τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου. Παράλληλα παρουσιάστηκε και κάποιο DVD με αναπαράσταση των τεκτενομένων της εποχής.
 Η γιορτή είχε διάρκεια γύρω στη μία ώρα και τα παιδιά παρακολουθούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής με αμείωτο ενδιαφέρον.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2008 πραγματοποιήθηκε παρέλαση των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου Χώρας Σφακίων στη Χώρα Σφακίων και στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνου στο ηρώο που βρίσκεται κοντά στο ιατρείο της Χώρας Σφακίων. Παρευρίσκονταν καθηγητές και του Γυμνασίου και του Λυκείου Χώρας Σφακίων, καθώς επίσης και φορείς του Δήμου. Έβγαλε λόγο η κ. Γογονάκη Μαρία φιλόλογος.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΩΡΑΣ ΣΦΑΚΙΩΝ

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε κοπή της πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Γενικού Λυκείου Χώρας Σφακίων παρουσία του δημάρχου Σφακίων και εκπροσώπων του Μητροπολίτη Λάμπης, Συβρίττου και Σφακίων. Παρευρέθηκαν επίσης οι γονείς των μαθητών και σύσσωμος ο εκπαιδευτικός σύλλογος των Σφακίων.

<< ΠΙΣΩ